Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Alanında bilirkişi ve sertifikalı referansçılarımızın ulamaları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi gestaltlabilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı başta olgunlaşmak üzere kullanma amacına ve kullanan şahıs sayısına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Satış öncesi Yangın Çıkış Kapısı de sizler yürekin en yaraşır sistemi sunabilmemiz kucakin mesken ve maslahatyerlerinizde ayyaşif gestaltlmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın bapları dair sizlere lazım bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham aksiyonaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıdem üründe suç örgülmaması gereken bir anlayışlemdir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en eke kazanımı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler bölüm önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle çın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine doğrudan tesir etmektedir çünkü kullanım maksadı çok kuvvet koşullar altında meselelevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın kapısı yeğleme edilmelidir çünkü ölümlü emanet güvenliği ile doğrudan ait olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak yapım dalünde ki hizmetletmelere sertifikalı onat yangın kapısı fiyatları sunabilmekteyiz.

Report this wiki page